DE KEUKEN VAN PROEFVERLOF

Trouwen in de oudste gevangenis van Nederland

De meeste mensen hebben gelukkig nog nooit in een gevangenis gezeten, laat staan gegeten. Drink-& Eetlokaal Proefverlof brengt daar verandering in. Hier kun je genieten van puur eten dat lokaal wordt ingekocht door Willem Schaafsma, Feddy Tuininga en Sebastiaan van Stralen, Chef-koks van het restaurant. 

Met deze lokale ingrëdienten zoals vis rechtstreeks uit Harlingen en runderen uit Anjum, bereiden de koks wereldse gerechten met technieken uit de Mediterrane keuken. 

Onze keuken besteedt bijzonder veel aandacht aan de bereidingen van verse groenten en er is dan ook een uitgebreide selectie vegetatische en veganistische recepten. 

In ons 'Chef's menu' besteden we extra aandacht aan creatieve gerechten met ingrëdienten van het seizoen. Onze sommelier zoekt hierbij de mooiste passende wijnen. 

Op wel moment van de dag je ook binnenloopt, waar je ook zin in hebt, onze menukaart biedt altijd een verrassend lekker gerecht. Neem vast een kijkje via het menu hiernaast. Vragen of speciale wensen? Neem gerust contact met ons op!